AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı ve kilit görmek

Kahve falında kapı ve kilit görmek

Kahve falında kapı ve kilit görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, güçlendikçe güçleneceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, zorluklarını aşacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı ve kilit gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilitlenmeyen kapı görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak makam edineceğine, itibar kazanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak işlerinin bollaşacağına, patlama noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kapı kilidinin bozulduğunu görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir