AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak kötü bir duruma düşürüleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, şifa göreceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında kapı kiliti açmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kilitlenmeyen kapı görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında kapı kilidini açmak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir