AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak gözden düşeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kilidi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidini açmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek rahat bir hayata adım atılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak çok zor dönemlerden geçeceğine, hastalıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir