AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidi tamir etmek

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, unvan sahibi olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, ona mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, müşterilerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında kapının kilidini açmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak doktordan doktora koşturacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kapıya kilit takmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir