AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitlenmeyen kapı görmek

Kahve falında kilitlenmeyen kapı görmek

Kahve falında kilitlenmeyen kapı görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, güzelleşeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kilitlenmeyen kapı gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıda kilit görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilitlenmeyen kapı görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kapı kilidinin bozulduğunu görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir