AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilidi kırık kapı görmek

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilidi kırık kapı gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında kırık kilit görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, keyfe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kilidi olmayan kapı görmek patlama noktasına geleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının kilidini açmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir