AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya çiş yapmak

Kahve falında kapıya çiş yapmak

Kahve falında kapıya çiş yapmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında kapıya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıya çiş yapmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta çiş yapmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize çiş yapmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında çiş kaka yapmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere çiş yapmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında duvara çiş yapmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir