AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya bakmak

Kahve falında kapıya bakmak

Kahve falında kapıya bakmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya bakmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Kahve falında kapı gözünden bakmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında kapıdan bakmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya bakmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının altından bakmak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak iş değişikliğine gidileceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı arasından bakmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kazancını artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı aralığından bakmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir