AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan bakmak

Kahve falında kapıdan bakmak

Kahve falında kapıdan bakmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, belalardan korunacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kapıdan bakmak gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında kapıdan bakmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı arasından bakmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı aralığından bakmak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıya bakmak iş yaşantısında hırslanacağına, kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının altından bakmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı gözünden bakmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir