AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı arasından bakmak

Kahve falında kapı arasından bakmak

Kahve falında kapı arasından bakmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, saadetinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kapı arasından bakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında kapı arasından bakmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aralanmış kapı görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının aralandığını görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kapı aralığından bakmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kapının altından bakmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya bakmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir