AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı deliğinden bakmak

Kahve falında kapı deliğinden bakmak

Kahve falında kapı deliğinden bakmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, mülk sahibi olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtar deliğinden bakmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delikten bakmak parasal ferahlığa çıkılacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıda delik görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında delik kapı görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına inanılır.

Kahve falında kapı deliği görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Kahve falında kapıdan bakmak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı arasından bakmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir