AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı aralığından bakmak

Kahve falında kapı aralığından bakmak

Kahve falında kapı aralığından bakmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı aralığından bakmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Kahve falında kapı aralığından bakmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kapının aralık olduğunu görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kalbinin küt küt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aralıklı kapı görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aralık kapı görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı aralık görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı aralığı görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hanenizde bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapısını aralık görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı aralık görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir