AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı ve pencere görmek

Kahve falında kapı ve pencere görmek

Kahve falında kapı ve pencere görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, saygısını toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı ve pencere gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında açık kapı pencere görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı ve pencere görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı pencere silmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet eder.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kırmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kapamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kapı pencere görmek keyfinin olmayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir