AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı pencere silmek

Kahve falında kapı pencere silmek

Kahve falında kapı pencere silmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, ağız tadının bozulmayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulur.

Kahve falında kapı pencere silmek gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Kahve falında kapı pencere silmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere silmek bir akrabadan hata görüleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere camını silmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pencere camı silmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pencere sildiğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapı silmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğini silmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kapı silmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir