AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünü yıkamak

Kahve falında kapının önünü yıkamak

Kahve falında kapının önünü yıkamak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, geçineceğine, hayat boyu çok sevileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kapı önü yıkamak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapının önünü yıkamak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kapı önünü yıkamak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kapı önünde durmak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir