AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde çöp görmek

Kahve falında kapının önünde çöp görmek

Kahve falında kapının önünde çöp görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde çöp gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Kahve falında kapının önünde çöp görmek maddi konuda zayıflayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kapının önünde fare görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet eder.

Kahve falında kapı önünü temizlemek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde köpek görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünü temizlemek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önü silmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ondan kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir