AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önü yıkamak

Kahve falında kapı önü yıkamak

Kahve falında kapı önü yıkamak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kapı önü yıkamak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında kapı önünü yıkamak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önü yıkamak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünü yıkamak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, önemli yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalettir.

Kahve falında kapı önünde yatmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kapı önünde eşya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir