AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önünü yıkamak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet eder.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kapı önü yıkamak içinin de rahat edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kapının önünü yıkamak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir