AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde bebek görmek

Kahve falında kapının önünde bebek görmek

Kahve falında kapının önünde bebek görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde bebek gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında kapı önünde bebek görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde bebek görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde kedi görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde kar görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, donanımlı kılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde yatmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünde kedi görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde kalabalık görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir