AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kapı kilitlemek

Kahve falında üstüne kapı kilitlemek

Kahve falında üstüne kapı kilitlemek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Kahve falında üstüne kapı kilitlemek işlerin daha kötüye gideceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapı kilitlemek güzel haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda kapısını kilitlemek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıları kilitlemek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir