AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun üstüne çıkmak

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, şen kahkahalar atacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bulutlara çıkmak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ağacın üstüne çıkmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolabın üstüne çıkmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında taş üstüne çıkmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında su üstüne çıkmak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir