AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların üstüne çıkmak

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak kazancın daha da arttırılacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutlara çıkmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, insan sevindireceğine yorulur.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su üstüne çıkmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında bina üstüne çıkmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir