AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, hanesine huzurun dolacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak işinin başından ayrılmayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet eder.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında herkesin önünde tuvalet yapmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, iş için gurbete gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine işarettir.

Kahve falında tuvaletin önünde namaz kılmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önünde terlik görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir