AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde banyo yapmak

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, isabetli adımlar atacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin önünde banyo yapmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına tabir olunur.

Kahve falında insanların önünde banyo yapmak tüm düzenin alt üst olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak verilen kararların geri çekileceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önü silmek düşmanından kurtulmaya, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir