AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka çiş yapmak

Kahve falında kaka çiş yapmak

Kahve falında kaka çiş yapmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, verimin her geçen gün artacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka çiş yapmak gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Kahve falında kaka çiş yapmak ancak yılmayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında çiş kaka yapmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka çiş görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında çiş ve kaka görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiş kaka görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka ve çiş görmek bol kazanç elde edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir