AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde beklemek

Kahve falında kapının önünde beklemek

Kahve falında kapının önünde beklemek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kimseden korkmayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, mevlit okutacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sohbetinin bozulacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde beklemek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Kahve falında kapı önünde beklemek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde beklemek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastane önünde beklemek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıda beklemek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında hastane kapısında beklemek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami kapısında beklemek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde oturmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir