AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane kapısında beklemek

Kahve falında hastane kapısında beklemek

Kahve falında hastane kapısında beklemek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, helal rızık yiyeceğine, insanların güvenini kazanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hastane kapısında beklemek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Kahve falında hastane kapısında beklemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede doktor beklemek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede beklemek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hasta ise bakacağına yorulur.

Kahve falında hastane önünde beklemek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hastanede sıra beklemek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda beklemek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde beklemek hatalı yollara sapılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir