AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennetin kapısında beklemek

Kahve falında cennetin kapısında beklemek

Kahve falında cennetin kapısında beklemek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, adının her yerde geçeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, işinde en iyisi olacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında cennetin kapısından girmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında cennet kapısından girmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Kahve falında cennetin kapısını görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, ev taşımaya delalettir.

Kahve falında cennet kapısını görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet kapısını açmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kapısı görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir