AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane önünde beklemek

Kahve falında hastane önünde beklemek

Kahve falında hastane önünde beklemek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iyi anlaşacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane önünde beklemek gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Kahve falında hastane önünde beklemek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastane kapısında beklemek başarı kazanılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede doktor beklemek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede sıra beklemek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede beklemek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde beklemek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde beklemek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba içinde beklemek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir