AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda beklemek

Kahve falında kapıda beklemek

Kahve falında kapıda beklemek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, imkanlarının artacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, huzura ve rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda beklemek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Kahve falında kapı önünde beklemek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastane kapısında beklemek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda beklemek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önünde beklemek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında beklemek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında hastane önünde beklemek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm beklemek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir