AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde oturmak

Kahve falında kapının önünde oturmak

Kahve falında kapının önünde oturmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, doğru yolu bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde oturmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Kahve falında kapı önünde oturmak büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde oturmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında cami önünde oturmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında önde oturmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın önünde oturmak onların yaralarına merhem olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın önüne oturmak küs kimselerin barışacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında en önde oturmak çalışıyorsa terfi alacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir