AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde beklemek

Kahve falında kapı önünde beklemek

Kahve falında kapı önünde beklemek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kapı önünde beklemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kapı önünde beklemek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde beklemek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalet eder.

Kahve falında hastane önünde beklemek üzüntü duyacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında kapıda beklemek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastane kapısında beklemek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında beklemek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak iş konusunda kısmetin açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir