AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kapısında beklemek

Kahve falında cami kapısında beklemek

Kahve falında cami kapısında beklemek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, istediklerini elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, prestij kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında beklemek gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında cami kapısında beklemek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünde beklemek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında hastane kapısında beklemek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında kapı önünde beklemek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda beklemek dertlerine derman arayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek moralin bozulacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Kahve falında cami kapısını açmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, mutluluğunun büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında cami kapısında namaz kılmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir