AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının çaldığını duymak

Kahve falında kapının çaldığını duymak

Kahve falında kapının çaldığını duymak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kapı çaldığını duymak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kapının çaldığını duymak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını çalmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, işinde başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kapı zili çalmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı zilini çalmak çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı çalmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında telefon çaldığını duymak onlar adına aç insanları doyuracağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir