AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon çaldığını duymak

Kahve falında telefon çaldığını duymak

Kahve falında telefon çaldığını duymak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, verimli olacak işler yapacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında telefon çaldığını duymak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon çaldırmak görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının telefonunu çalmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu çaldırmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında cüzdan telefon çaldırmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonu çalmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonunun çaldığını görmek borçlarının azalacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak insanlarla arasının iyi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir