AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı zili çalmak

Kahve falında kapı zili çalmak

Kahve falında kapı zili çalmak zorlukların biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, beklediklerini duyacağına delalettir.

Kahve falında kapı zili çalmak gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında kapı zilini çalmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı zili çalmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin zilini çalmak çok büyük zararlara uğrayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında okul zili çalmak gamsız bir hayat süreceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zil çalmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında zilgit çalmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı ziline basmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, variyet sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir