AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı zilini çalmak

Kahve falında kapı zilini çalmak

Kahve falında kapı zilini çalmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı zilini çalmak gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kapı zilini çalmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı zili çalmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında zilgit çalmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zil çalmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul zili çalmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin zilini çalmak kazancın katbekat artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı zili sesi duymak aile hayatlarını bozulacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir