AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısını çalmak

Kahve falında evin kapısını çalmak

Kahve falında evin kapısını çalmak neşesini kaçıracağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına inanılır.

Kahve falında evin kapısını çalmak gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Kahve falında evin kapısını çalmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayatın kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayatınızın neşe dolacağına inanılır.

Kahve falında kapı zilini çalmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı çaldığını duymak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ilişkilerin noktalanacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı çalmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kapı zili çalmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının çaldığını duymak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin evinden para çalmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir