AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı zili çaldığını görmek

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı zili çaldığını gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında kapı zilini çalmak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı zili çalmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul zili çalmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin zilini çalmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında zilgit çalmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında zil çalmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kapı zile basmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir