AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı çalmak

Kahve falında kapıyı çalmak

Kahve falında kapıyı çalmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı çalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında evin kapısını çalmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, memur ise terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının çaldığını duymak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kapı zili çalmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı çalmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı çaldığını duymak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kapı zilini çalmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para çalmak ve yakalanmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir