AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı çaldığını duymak

Kahve falında kapı çaldığını duymak

Kahve falında kapı çaldığını duymak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Kahve falında kapı çaldığını duymak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının çaldığını duymak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısını çalmak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kazancının da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı zilini çalmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı çalmak onların başarıları ile gururlanacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine delalettir.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, işlerinden feragat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı zili çalmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, dargınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında telefon çaldığını duymak beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir