AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda durmak

Kahve falında kapıda durmak

Kahve falında kapıda durmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hüsrana uğrayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda durmak gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında kapı ağzında durmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında caminin kapısında durmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde durmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde durmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıda durmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işarettir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak aile hayatına adım atılacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına yorulur.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde durmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir