AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin kapısında durmak

Kahve falında caminin kapısında durmak

Kahve falında caminin kapısında durmak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, onlara sanat öğreteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin kapısında durmak gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Kahve falında caminin kapısında durmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin önünde durmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sağlığının yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı ağzında durmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde durmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda durmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kapı önünde durmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında cami kapısından girmek imkânsızlıklarının biteceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında cami kapısında namaz kılmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir