AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde durmak

Kahve falında kapının önünde durmak

Kahve falında kapının önünde durmak rahat bir işe girileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde durmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kapı önünde durmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde durmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında pencere önünde durmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılanın önünde durmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin önünde durmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı ağzında durmak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kapıda durmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına inanılır.

Kahve falında caminin kapısında durmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir