AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı ağzında durmak

Kahve falında kapı ağzında durmak

Kahve falında kapı ağzında durmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında kapı ağzında durmak gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kapı ağzında durmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin kapısında durmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet eder.

Kahve falında kapının önünde durmak işlerin düzgün gideceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda durmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünde durmak buna rağmen kazanç getireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına inanılır.

Kahve falında denizde ayakta durmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Kahve falında giden arabayı durdurmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde durmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir