AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde durmak

Kahve falında kapı önünde durmak

Kahve falında kapı önünde durmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zor durumlara düşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kapı önünde durmak gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında kapının önünde durmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kapı önünde durmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında caminin önünde durmak kazancının her geçen gün artacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılanın önünde durmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere önünde durmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıda durmak stresten uzaklaşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında caminin kapısında durmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kapı ağzında durmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir