AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm beklemek

Kahve falında ölüm beklemek

Kahve falında ölüm beklemek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, borçlarının kalmayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, rahat şekilde yaşayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında ölüm beklemek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında ölümünü beklemek rakiplerine karşı fark atacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm saatini beklemek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölümü beklemek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi ölümü beklemek helal rızka sahip olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölümünü beklediğini görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm anını beklemek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölümü beklediğini görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm haberi beklemek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir