AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtçuk süpürmek

Kahve falında kurtçuk süpürmek

Kahve falında kurtçuk süpürmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, zenginliğe kavuşacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kurtçuk süpürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında kurtçuk süpürmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ekmek süpürmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, yeni mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi yer süpürmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden toz süpürmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında ev süpürmek silmek bolluğun ve bereketin artacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında saç kılı süpürmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerini süpürmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir