AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın bilezikler takmak

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak büyük başarıların göğüsleneceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, her gün daha fazla dolacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak ticaretinin açılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir