AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kırıldığını görmek

Kahve falında kapı kırıldığını görmek

Kahve falında kapı kırıldığını görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayırlı işlere girişileceğine, atılım yapacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kırıldığını gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında evin kapısı kırılmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kırıldığını görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek ev taşımaya, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret eder.

Kahve falında evinin kapısının kırıldığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kırılan kapı görmek parasına da para ekleyeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kapı görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir